Canibal german prins dupa "consumarea" faptului in Austria.


Austria este inca in stare de soc dupa ce politia vieneza a arestat un om al strazii, cetatean german, care a omorat si a "consumat" un "coleg" din adapostul public unde tr
Canibal german prins dupa "consumarea" faptului in Austria.


Austria este inca in stare de soc dupa ce politia vieneza a arestat un om al strazii, cetatean german, care a omorat si a "consumat" un "coleg" din adapostul public unde traiau. Are 19 ani si apetituri culinare care constituie pentru zdrobitoarea majoritate a omenirii un tabu de neincalcat. Iar apetentele "gastronomice" i-au fost descoperite direct de politia capitalei austriece, care a fost sunata de femeia de serviciu a adapostului social unde Robert Ackermann impartea un apartament cu "cina sa tarzie" de marti seara, Josef S., in varsta de 49 de ani. Femeia de serviciu a descoperit ieri cadavrul lui Joseph, plin de sange, sfasiat de la gat pana in regiunea genitala. Robert Ackermann trona langa el intr-o stare stranie de prostratie. In jurul gurii era plin de sange. Iar in camera invecinata cu cea a sinistrului tablou de grup, membrii echipajului de politie au descoperit pe o farfurie creierul lui Joseph si o parte din limba lui. INTEROGATORIU. Dupa imediata sa arestare, tanarul canibal, pe a carui carte de identitate apare cetatenia germana, a refuzat sa dea raspunsuri lamuritoare anchetatorilor. Motivele si data exacta a crimei nu pot fi inca prezentate cu certitudine, dupa cum a declarat ofiterul de politie Gerald Hobarth, citat de AFP. Cadavrul lui Joseph S. a fost supus procesului de autopsie in cursul diminetii de ieri, medicii legisti constatand ca, in ciuda taieturii masive, nici un organ intern din zona pieptului nu fusese smuls de canibal. Ceilalti locuitori ai adapostului social unde traia si Ackermann l-au descris pe tanar ca prezentand toate semnele unei patologii psihiatrice, cu manifestari de violenta, avand deja altercatii cu victima sa inainte de funestul incident. PRECEDENT. Este al doilea caz socant de canibalism al carui protagonist este un german in ultimii cinci ani. Pastrand in vedere monstruozitatea situatiei, se poate afirma insa ca primul caz, cel al canibalului Armin Meiwes, care a dat anunt pe internet ca doreste sa intalneasca o persoana care sa se lase "consumata" de buna voie, este cu mult mai spectaculos in privinta detaliilor sordide. La anuntul lui Meiwes, supranumit si "canibalul din Rotenburg" sau "maestrul macelar", a raspuns cineva care s-a lasat mancat, consimtind sa fie mutilat si omorat de criminalul german. Meiwes a fost arestat in 2002 si condamnat la opt ani de inchisoare. Insa, in 2005, o instanta germana a dispus rejudecarea cazului sau pentru acordarea unei sentinte mai dure.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.