Şi-a construit destinul pas cu pas. Dupa ce a cunoscut succesul la Hollywood, Monica Barladeanu nu isi mai doreste decat un viitor perfect. Diva din Cetatea filmului vorbeste in numarul din luna septembrie al revistei THE ONE despre casatorie, film,
Şi-a construit destinul pas cu pas. Dupa ce a cunoscut succesul la Hollywood, Monica Barladeanu nu isi mai doreste decat un viitor perfect. Diva din Cetatea filmului vorbeste in numarul din luna septembrie al revistei THE ONE despre casatorie, film, viata la Hollywood, timp liber, dar si despre secretul frumusetii sale. "Simt doar ca mai sunt inca lucruri de facut inainte sa spunem 'Da!>> in fata lumii si, in plus, nu e pe lista noastra de urgente", marturiseste Monica atunci cand este intrebata daca ii este teama de casatorie. Cu toate acestea, ea foloseste foarte des cuvantul "noi": "Imi place sa ma plimb cu Bobby si cu James, catelulul nostru, pe plaja, sau sa calatorim. Avem in plan sa bifam cateva destinatii mai neobisnuite in America de Sud sau in Africa". Desi se pregateste pentru doua productii cinematografice de peste Ocean, Monica este interesata si de filmele romanesti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.