In afara de Lazio, invingatoare la Bucuresti in fata lui Dinamo, Glasgow Rangers si Liverpool sunt celelalte echipe calificate in faza grupelor dupa meciurile de marti din Liga Campionilor. Finalista in editia trecuta, Liverpool s-au calificat fara p
In afara de Lazio, invingatoare la Bucuresti in fata lui Dinamo, Glasgow Rangers si Liverpool sunt celelalte echipe calificate in faza grupelor dupa meciurile de marti din Liga Campionilor. Finalista in editia trecuta, Liverpool s-au calificat fara probleme in dauna lui FC Toulouse, scorul general fiind 5-0 in favoarea englezilor. Dupa 1-0 in Franta, "cormoranii" au facut spectacol pe propriul teren, invingand cu 4-0, prin golurile lui Crouch, Hyypia si Kuyt (2 - foto). Glasgow Rangers s-a deplasat in infernul de la Belgrad dupa 1-0 in tur. Scotienii au reusit sa scoata un rezultat de egalitate, 0-0, si s-au calificat in grupele competitiei. A patra partida care trebuia sa se dispute marti, AEK Atena - FC Sevilla (in tur 0-2), a fost amanata pentru data de 3 septembrie, din cauza decesului fundasului formatiei spaniole, Antonio Puerta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.