Ne scot din s`rite pre]urile astea aberante care se vehiculeaz` pe pia]a imobiliar`. Chiar nu se poate face nimic pentru a stopa nebunia asta?Ne enerveaz` Daniel Morar, [eful DNA, care are tupeul s` sus]in`
Ne scot din s`rite pre]urile astea aberante care se vehiculeaz` pe pia]a imobiliar`. Chiar nu se poate face nimic pentru a stopa nebunia asta?Ne enerveaz` Daniel Morar, [eful DNA, care are tupeul s` sus]in` c` presa a inventat faimo[ii caltabo[i ai lui Reme[.Suntem nostalgici dup` clipele ""n care ne enerva Sulfina Barbu. {i fiindc` veni vorba despre fosta doamn` ministru, ne ""ntreb`m, a€žlipsi]i de curiozitate", ea din ce-o tr`i la ora actual`?Ne enerveaz` reclama de la Aviva, care exist` acum pe pia]`, din care reiese c` a€žtu nu vei mai exista m~ine"... O idee stupid` a unei firme de asigur`ri, care sugereaz` ""ntr-un mod jenant c` ofer` [i pensii private. S-a g~ndit oare cineva din conducerea companiei c` reclama este dur` [i poate afecta psihic o mul]ime de oameni? Cu speran]a c` eu, tu, noi vom exista [i m~ine ""ncheiem printr-o ""ntrebare simpl`: a€žOare Aviva va mai exista [i m~ine?".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.