Guvernul a decis ieri inlocuirea Mioarei Mantale din functia de prefect al Capitalei cu actualul subprefect - Catalin Deaconescu. Mioara Mantale a fost numita in functia de subprefect. Camelia Spataru, purtator de cuvant al Guvernului, a explicat ca
Guvernul a decis ieri inlocuirea Mioarei Mantale din functia de prefect al Capitalei cu actualul subprefect - Catalin Deaconescu. Mioara Mantale a fost numita in functia de subprefect. Camelia Spataru, purtator de cuvant al Guvernului, a explicat ca hotararea a fost luata la propunerea Ministerului Internelor si Reformei Administrative, „cu scopul imbunatatirii calitative a actului administrativ si asigurarii unui spor de competenta, dar si a unei mai bune motivari a unor inalti functionari publici“.

Catalin Deaconescu a fost membru al PNL intre 1998 si 2005, ultima functie ocupata in partid fiind cea de vicepresedinte la sectorul 3. Acesta a absolvit Facultatea de Administratie Publica a Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative din Bucuresti.

Mioara Mantale spune ca numirea ei in functia de subprefect este o „retrogradare“, amintind ca, in timpul mandatului ei, nu a primit vreo sanctiune.

Guvernul a mai decis schimbarea din functie si a altor patru prefecti: Cristian Constantin Roman - Botosani, Marius Balu - Mehedinti, Ion Oprea - Vrancea si Ioan Zaharia - Vaslui.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.