Va caracterizeaza o iesire nestapanita care poate avea urmari serioase asupra vietii profesionale. Pozitia creativa in schimb conduce la nenumarate aspecte evolutive, fiind favorabila persoanelor care incep proiecte noi. Exista abilitate de conducere in sensul ca nativii iau initiativa si insufla entuziasm celorlalti. Aveti o mare dorinta de a fi primii, dar va poate lipsi astazi abilitatea organizatorica. Exista deci pericolul de a nu va sustine pana la realizare proiectele. Copiii trebuie sa-si termine treburile incepute. Nu tolerati in schimb opozitia si amestecul altora in treburile personale. Puteti avea succes in ceea ce intreprindeti daca veti invata sa ganditi inainte de a actiona, altfel actele oarbe vor conduce la greseli si pericole. Sunteti foarte competitivi, iubiti sporturile si jocurile in care va dovediti curajul si taria in fata oponentilor. Zi favorabila sportivilor si celor ale caror activitati implica riscul. Trebuie sa invatati sa exprimati mai multa rabdare si dragoste.

Energia poate fi cheltuita si pentru a acumula posesiuni materiale, lucruri pe care vi le doreati de mult timp. Este ideal ca aceasta sa fie canalizata in sarci ni care vor produce rezultate concrete. Sunteti gelosi si posesivi acolo unde este vorba de dragoste si va aparati cu multa strictete ceea ce va apartine.Berbec

Pot exista neintelegeri cu colegii de munca sau cu angajatii, motiv pentru care actiunile dumneavoastra vor fi limitate de aprobarea celorlalti. Exista dorinta de a va stabiliza intr-o relatie chiar cu valente de casatorie, de a va alege un partener serios. Nu cautati parteneri agresivi, energici. Aveti tendinta de a face confuzie intre propriile dorinte si cele ale altora. Deveniti foarte furiosi atunci cand sunteti provocati profesional. Nu este un pericol real, asa ca ar trebui sa fiti mai temperati!

Taur

Aveti multe resurse interioare, in special in situatiile dificile. Sunteti capabili de lupta hotarata, fara compromisuri, in apararea propriilor principii. Va puteti angaja intr-un proiect care desi va depaseste din punct de vedere al solicitarii, va incita foarte mult. Chiar daca veti ezita la inceput, situatia va atrage foarte mult, asa ca indrazniti! Tindeti catre o atitudine de tipul „totul sau nimic”. Fierbeti in suc propriu pana cand actiunea dumneavoastra incepe sa prinda contur.

Gemeni

Aveti o ambitie profesionala care nu s-a conturat pana acum. Astazi puteti obtine niste beneficii semnificative in acest sens. Dorinta de recunoastere a statutului social este intensa, actiunile vor fi bine organizate si calculate cu grija pentru a obtine rezultate concrete, in termeni de bani sau avansare profesionala. Va faceti o mandrie din a executa corect o sarcina si manifestati chiar dispret fata de lenea si lipsa de ambitie a celor din jur.

Rac

Nu utilizati oamenii pentru propria ambitie si sete de castig! Pierdeti astfel din vedere valorile umane in urmarirea ambitiilor materiale, ajungand sa incalcati drepturile altora. Deci rezultatul acestui context poate fi unul constructiv sau distructiv, in functie de gradul de maturitate cu care veti trata problema. Sunteti in pericol de a pastra resentimente inconstiente. Supararea reprimata va poate fi daunatoare atat in plan psihic cat si fizic.

Leu

Nu va lasati prada temerilor si grijilor nemotivate! Incercati sa aveti mai multa incredere in bunul mers al lucrurilor, in buna lor evolutie. Sensibilitatea emotionala excesiva sta in calea increderii in sine si a actiunii directe si decisive.