Gica Popescu era dezgustat ieri de comentariile facute recent de Gigi Becali in privinta lui Ionut Rada, jucator aflat in coproprietate intre fostul international si clubul Rapid si cumparat luna trecuta de Steaua pentru un milion de euro. "Cei care
Gica Popescu era dezgustat ieri de comentariile facute recent de Gigi Becali in privinta lui Ionut Rada, jucator aflat in coproprietate intre fostul international si clubul Rapid si cumparat luna trecuta de Steaua pentru un milion de euro. "Cei care si l-au dorit pe Rada sunt cei de acolo. M-au sunat si Gica (n.r. - Hagi) si Gigi (n.r. - Becali) inaintea transferului. Dupa ce a ajuns Rada la Steaua, Becali m-a sunat, mi-a multumit, m-a tinut la telefon zece minute. Mi-a spus ca imi trimite contractul de presedinte sa-l semnez, dar l-am refuzat. Am facut-o pentru Gica, pentru jucator, care si-a dorit sa ajunga acolo. Am facut-o pentru Gica, imi pare rau ca am facut-o, va spun, imi pare rau ca am facut-o, chiar daca este vorba despre Gica, pentru ca lucrurile nu par asa cum ar fi, pentru ca dumneavoastra v-am spus doar o parte, s-au intamplat lucruri mult mai urate. Este o stare care mi-e greu sa o inteleg", a comentat ieri Popescu. Numelelui Rada a intrat in discutie in timpul scandalului dintre Gigi Becali si Hagi, dupa ce patronul stelist a spus ca, la meciul cu CFR Cluj, Goian a fost eliminat din cauza lui Rada. "Am fost pacalit de doua persoane care se numesc Gheorghe", a spus atunci Becali, aluzie la Gica Popescu si la George Copos. De altfel, Becali nu a ascuns faptul ca a incercat sa-i dea o lovitura omologului sau de la Rapid, dar ca a fost pacalit de acesta, fiindca Rada nu merita un milion de euro. Altfel, Gica Popescu a salutat decizia lui Hagi de a ramane in Ghencea, in ciuda diferendului cu Becali. "Nu mi-am permis sa-i dau sfaturi, dar a dat dovada de mare intelepciune. Cruyff era certat cu Nunez si nu a vorbit cu el vreo doi ani, dar Barcelona castiga trofee. Steaua si-a pus presiune din interior, din punctul meu de vedere, e o greseala. Nu stiu ce va face Gica dupa meciul cu Bate, cred ca nici el nu stie, dar eu sper sa continue, e munca lui", a precizat Popescu. Acesta a anuntat un nou eveniment "Seara Campionilor", care va opune "Generatia de aur" si "Legendele Olandei", intr-un meci caritabil la Cluj, probabil pe Stadionul "Constantin Radulescu", pe 11 octombrie. La acest eveniment si-au confirmat deja participarea Ruud Gullit si Ronald Koeman, existand promisiuni si de la Frank Rijkaard, in functie de programul acestuia. Pentru "Generatia de aur" au fost deja "convocati" Bogdan Stelea, Florin Prunea, Dumitru Stangaciu - portari, Dan Petrescu, Gheorghe Popescu, Miodrag Belodedici, Tibor Selymes, Daniel Prodan, Gheorghe Mihali, Anton Dobos - fundasi, Gheorghe Hagi, Ioan Ovidiu Sabau, Ilie Dumitrescu, Ionut Lupescu, Constantin Galca, Dorinel Munteanu, Ioan Timofte, Iosif Rotariu - mijlocasi, Florin Raducioiu, Adrian Ilie, Viorel Moldovan, Marius Lacatus, Ionel Ganea, Gavril Balint - atacanti. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.