Invinsi acum doua saptamani, la Sofia, cu 1-3, galatenii se mobilizeaza puternic pentru a remonta si a face un prim pas catre grupele Cupei UEFA. Meciul incepe la ora 17:00 si va fi transmis de Kanal D.   DORINTA. Jucatorii echipei pregatite d
Invinsi acum doua saptamani, la Sofia, cu 1-3, galatenii se mobilizeaza puternic pentru a remonta si a face un prim pas catre grupele Cupei UEFA. Meciul incepe la ora 17:00 si va fi transmis de Kanal D.   DORINTA. Jucatorii echipei pregatite de Petre Grigoras au lansat ieri un apel catre suporteri sa umple tribunele stadionului din Galati pentru a-i sprijini in tentativa calificarii. "Mi-as dori sa fiti cat mai numerosi la stadion, sa ne ajutati in drumul nostru spre grupele Cupei UEFA. Vrem sa ne incurajati asa cum numai voi stiti s-o faceti. Avem un meci foarte greu si trebuie sa-l tratam cu mare atentie. La Sofia, bulgarii au fructificat tot ce-au avut, acum speram sa se intoarca roata", a declarat mijlocasul Gabriel Paraschiv. Principala speranta a Otelului pentru a inscrie, atacantul Emil Jula (foto stanga), a spus: "Speram sa fiti in numar cat mai mare la stadion pentru acest meci extrem de greu. Avem sanse de calificare si putem intoarce rezultatul. Ei au avut in tur trei ocazii si au dat trei goluri, noi am avut sapte «bucati» si am inscris numai o data". La randul sau, mijlocasul Janos Szekely a spus: "Este cel mai important meci si va rugam sa fiti alaturi de noi pentru ca avem nevoie de al 12-lea jucator. Nu e important daca voi marca, imi doresc sa castigam cu 2-0. Poate sa marcheze oricine, numai in poarta lor sa fie". Cei 45 de membri ai delegatiei celor de la Lokomotiv Sofia au sosit ieri la Galati, dupa ce charter-ul a aterizat pe aeroportul din Tulcea, cazandu-se la Hotelul Galmondo.     2-0 sau 3-0 Trei dintre "stranierii" Otelului, lituanianul Tadas Labukas, sud-coreeanul Kim Gil Sik si bulgarul Jivko Jelev, au acceptat sa ofere cateva pronosticuri pe site-ul oficial al gruparii de la malul Dunarii. "Cat vrei, Lokomotiv? 2 sau 3-0?", a intrebat ironic Labukas, in vreme ce asiaticul Kim a mers pe aceeasi linie: "Otelul 3, Lokomotiv 0! Multumesc!". In fine, bulgarul Jelev, absent in partida de la Sofia, a spus: "As vrea sa castigam cu 2-0 sau cu 3-0!".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.