Marcela Popa (foto), grefiera la Sectia Penala a Tribunalului Dolj, a fost arestata marti seara, dupa ce procurorii DIICOT au stabilit ca ea era implicata in actiuni de proxenetism si chiar prostitutie.

Grefiera impreuna cu varul sau Alex
Marcela Popa (foto), grefiera la Sectia Penala a Tribunalului Dolj, a fost arestata marti seara, dupa ce procurorii DIICOT au stabilit ca ea era implicata in actiuni de proxenetism si chiar prostitutie.

Grefiera impreuna cu varul sau Alexandru Vascu au racolat-o in iulie pe Alina Spataru, pe care au convins-o sa mearga in Italia pentru a lucra ca menajera sau bucatareasa. Ajunsa acolo, tanara a fost obligata sa se prostitueze, banii incasati revenindu-i lui Vascu. Conform marturiei victimei, si grefiera Popa obisnuia sa se prostitueze in Italia, pentru a completa veniturile prea mici obtinute de la Ministerul Justitiei in timpul vacantei judecatoresti. Popa si Vascu au primit mandate de arestare pentru 30 de zile.


STUPEFACTIE. Seful BCCOA Craiova, comisarul-sef Gheorghe Bica, s-a declarat surprins de segmentele socio-profesionale afectate de infractionalitate. "Ramanem stupefiati cand vedem ce gen de persoane sunt implicate in grupuri infractionale. Ne puneam de multa vreme problema unei scurgeri de informatii, multe din actiunile noastre fiind efectiv boicotate, dar vazand cine este in spatele infractiunilor grave, nu ne mai mira ca se scurg informatii", a afirmat Bica.
In februarie 2007, la Craiova au fost arestati cei doi concubini ai fiicelor procurorului Nicolae Budiana, de la Parchetul Curtii de Apel, pentru fraude cu carduri false. O luna mai tarziu, din aceleasi motive, a fost arestat fiul celebrului avocat Ion Surdu. In luna august a fost arestat pentru trafic cu droguri de mare risc si fiul judecatoarei Daniela Spranceana, de la Judecatoria Craiova.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.