Un marinar aflat la bordul vasului „Giurgiu 6“ s-a inecat marti dimineata in Dunare, in dreptul localitatii Corabia, judetul Olt, din dorinta de a ajunge mai repede acasa la sotia sa. Tot Dunarea a mai inghitit si un tanar din judetul Ar
Un marinar aflat la bordul vasului „Giurgiu 6“ s-a inecat marti dimineata in Dunare, in dreptul localitatii Corabia, judetul Olt, din dorinta de a ajunge mai repede acasa la sotia sa. Tot Dunarea a mai inghitit si un tanar din judetul Arges care se afla la munca in Mehedinti, in zona pontoanelor de acostare din Portul Drobeta-Turnu Severin.

Marinarul Gheorghe Crisu, in varsta de 47 de ani, isi manifestase intentia de a parasi bordul navei, aflata in apropierea malului romanesc. Barbatul isi pregatise bagajele, insa, in urma unei discutii telefonice cu sotia lui, acesta a decis sa nu mai astepte ca nava sa se apropie de mal si s-a aruncat in apa, pentru a ajunge mai repede acasa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.