Exista o prezentatoare de stiri la Antena 3 de care m-am speriat foarte tare cu ocazia crizei iaurtului. Se numeste Dana Grecu si e o doamna blonda, tunsa scurt. Intr-o buna zi, pe la prinz, beat de bucuria reintoarcerii dintr-un binemeritat concediu
Exista o prezentatoare de stiri la Antena 3 de care m-am speriat foarte tare cu ocazia crizei iaurtului. Se numeste Dana Grecu si e o doamna blonda, tunsa scurt. Intr-o buna zi, pe la prinz, beat de bucuria reintoarcerii dintr-un binemeritat concediu, deschid televizorul si butonez asa, ca sa ma incalzesc si sa-mi reintru in forma. Dintr-o data nimeresc intr-un fel de sala de tribunal al poporului, de prin anii cincizeci, unde doamna Grecu indeplinea cu un talent indiscutabil rolul de procuror al consumatorilor de iaurt. Va spun sincer, am tresarit si am dat sonorul televizorului mult mai incet pentru ca altfel n-as fi rezistat tipetelor acuzatoare. Pe rol era criza iaurtului Danone, susceptibil de contaminare cu dioxina, iar in studio, mici si speriati ca niste gindacei ce priveau ingroziti carimbul amenintator al unei cizme care urma sa-i striveasca, stateau citiva directorasi de pe la nu stiu ce autoritate nationala de control al calitatii iaurturilor. Doamne, ce mai striga la dinsii doamna Grecu si ce degete amenintatoare le mai invirtea prin fata ochilor! Brusc, in timp ce-l intimida pe dom' director, incercind sa-l prinda cu mita in iaurt, a scos un Danone cu visine si l-a pus-o in fata. Curajos, omul a gustat! Oauuu, mi-am zis, sa vezi ca-l omoara! Am trait un suspans oribil cu gindul la copilasii omului, la medalia de onoare ce-i va fi decernata post-mortem... Din fericire, a scapat cu viata. Deocamdata, doamna Grecu, nu?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.