Selectionerul Bernd Stange i-a dat afara pe fotbalistii comozi.

Selectionerul Belarusului, Bernd Stange, se confrunta cu probleme de lot inaintea partidei contra Romaniei, programata pe 8 septembrie la Minsk. Din lotul anuntat de te
Selectionerul Bernd Stange i-a dat afara pe fotbalistii comozi.

Selectionerul Belarusului, Bernd Stange, se confrunta cu probleme de lot inaintea partidei contra Romaniei, programata pe 8 septembrie la Minsk. Din lotul anuntat de tehnicianul german lipsesc mai multi jucatori importanti, pe linga accidentari, Stange confruntindu-se cu indisciplina elevilor sai. "Kulchi si Buliga nu au fost selectionati pentru ca nu s-au prezentat pentru partida amicala cu Israel. Ceilalti baieti au venit la echipa si am invins in ultimul meci, impotriva unei echipe care a acumulat 17 puncte in grupa preliminara. Ce trebuia sa fac? Sa-i urez bun venit lui Kulchi si la revedere lui Igor Stasevici si Dimitri Mozolevski?", a declarat Stange. Va absenta si Kutuzov, oficial, pentru ca i-a nascut sotia, neoficial, pentru ca selectionerul se indoieste de forma sa. Cu o luna si jumatate inainte de meciul contra olandezilor, reprezentantii federatiei batave, insotiti de cei ai televiziunii RTL, au inspectat arena de la Constanta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.