Concertul pe care trupa Deep Purple il va sustine la Bucuresti, pe 31 octombrie, a fost confirmat oficial de catre organizatorii din Romania, Modul Production, evenimentul urmand sa aiba loc pe Stadionul Cotroceni. Concertul Deep Purple de la Bucures
Concertul pe care trupa Deep Purple il va sustine la Bucuresti, pe 31 octombrie, a fost confirmat oficial de catre organizatorii din Romania, Modul Production, evenimentul urmand sa aiba loc pe Stadionul Cotroceni. Concertul Deep Purple de la Bucuresti face parte din turneul mondial "The Rapture of the Deep", care promoveaza albumul cu acelasi nume. In luna iulie a acestui an, prima parte a turneului a debutat in SUA. Concertul din Romania va deschide cea de-a doua parte a turneului, care se va desfasura in Europa, urmand ca pe 1 noiembrie trupa sa concerteze la Sofia, in Bulgaria, iar pe 3 noiembrie in Sarajevo, Bosnia, pe 4 noiembrie in Split, Croatia, iar pe 6 - in Budapesta, Ungaria. Potrivit organizatorilor, show-ul de la Bucuresti va beneficia de conditii de productie speciale, artistii urmand sa isi aduca propriile echipamentele de sunet, lumini si multimedia. Preturile biletelor la concert nu au fost deocamdata stabilite, insa organizatorii au precizat ca acestea vor fi "accesibile romanilor", astfel incat sa se asigure prezenta in numar cat mai mare a spectatorilor. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.