Pe Kanal D urla intr-o zi Adrian Enache, sub genericul „Stare de show". Urla si alerga prin platou. In calitate de moderator.

Rezulta ca i s-a nascut un rival lui Dan Negru de la Antena 1. Parerea mea e ca vom asista la o competitie interesanta. Dan Negru are deja multa experienta in domeniul zbieretelor, insa si Adrian Enache pare sa aiba potential. Va fi deci o lupta crincena. Dan Negru isi va zdrobi plaminii, iar Adrian Enache isi va face praf ficatii. La usile studiourilor in care cei doi vor evolua, vor sta de garda salvari. Medicii vor fi pregatiti sa intervina cu vitamine si cu perfuzii. Cei doi isi vor angaja antrenori personali, cu care se vor pregati intens in privat. O sa fie frumos, ce mai… De o singura chestie mi-e cam teama: ca, la un moment dat, se va ajunge cu competitia asta foarte, foarte departe. Cum ar veni, mult prea departe. Mai exact, prevad o remiza din care nu se va mai putea iesi decit intr-un singur fel: prin transformarea urletelor naturale ale celor doi in urlete artificiale. Cu alte cuvinte, Danut si Adrian vor fi nevoiti sa-si aduca in emisiunile lor niste gorile, pe care sa le invite calduros sa-i rupa in bataie. Va cistiga ala care va fi calcat in picioare mai tare. Sau cel care va suporta mai greu durerea.

Cica „daca Marin Cornea nu ar fi existat, el ar fi trebuit inventat". Fiindca „acest barbat frumos al cintecului romanesc stie sa se daruiasca publicului cu o frenezie uimitoare".

Asa auzeam, intr-o zi, pe Etno TV. Acuma, eu sint de acord ca Marin Cornea ar fi trebuit inventat, in caz ca n-ar fi existat, da', in acelasi timp, ma gindesc ca e mai bine totusi ca deja exista. Pai, daca se apucau, Doamne fereste, sa-l inventeze unii mai putin competenti, greseau dozele la ingrediente si, in loc de Marin Cornea, se trezeau ca au produs inca un Ion Dolanescu?