Inaintea meciului retur dintre Steaua si Bate Borisov, presa din Belarus l-a caracterizat drept "arogant" pe Gica Hagi. Cotidianul Segodnia l-a acuzat pe tehnicianul "ros-albastrilor" ca a refuzat sa stea de vorba cu ziaristii din Belarus.  
Inaintea meciului retur dintre Steaua si Bate Borisov, presa din Belarus l-a caracterizat drept "arogant" pe Gica Hagi. Cotidianul Segodnia l-a acuzat pe tehnicianul "ros-albastrilor" ca a refuzat sa stea de vorba cu ziaristii din Belarus.   Hagi a fost criticat pentru prima data de ziarul Segodnia dupa meciul tur, deoarece antrenorul roman a refuzat sa vina la conferinta de presa alaturi de omologul sau de la BATE, Igor Kriusenko. Cotidianul si-a continuat atacul si ieri, acuzand atitudinea lui Hagi fata de presa bielorusa. "Nici un ziarist nu a putut lua legatura cu el, desi acesta vorbeste engleza si spaniola. Maradona din Carpati este asemanator in comportament cu prototipul argentinian. Acum este in conflict cu patronul clubului, situatie care pare sa fi atins apogeul, desi arogantul roman sustine contrariul. O infrangere a Stelei ar accelera acest conflict, iar noi nu am avea nimic impotriva daca s-ar intampla asa", a scris Belarus Segodnia. Din Belarus s-au acreditat doar sase jurnalisti.   CASA INCHISA. FC Steaua a anuntat marti seara, pe site-ul sau oficial, ca biletele pentru partida retur cu BATE Borisov au fost vandute in totalitate. Marti, de la ora 16:00, clubul Steaua pusese in vanzare ultimele 1.200 de tichete pentru acest meci, situate in sectoarele 35 si 36 ale peluzei a doua. Cele 1.200 de tichete fusesera returnate de clubul BATE Borisov, care a fost insotita la Bucuresti de un numar foarte redus de suporteri. FC Steaua a pus in vanzare pentru aceasta partida un numar total de 23.000 de bilete.     Vor Lazio Finantatorul Stelei, Gigi Becali, i-a ironizat pe rivalii de la Dinamo dupa ce au fost eliminati de Lazio in turul trei preliminar al Ligii Campionilor: "Daca Steaua avea 1-0 la pauza, nu o mai intorcea nici cea mai mare echipa din lume, nici Real Madrid, nici Barcelona. Cum sa pierzi calificarea cand ai avantaj la pauza?! Imi doresc sa cadem cu Lazio in grupe, sa se vada diferenta. Lazio nu e o echipa slaba, dar nici puternica nu e". Dorinta lui Becali este insa imposibil de indeplinit la tragerea la sorti de maine, Steaua si Lazio facand parte din aceeasi grupa valorica, a treia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.