In ziarul “Gardianul”, din 27.08.2007, ati publicat un articol cu titlul ”Bittner, Petrache, Cocos si Popoviciu se bat sa cante prohodul Pietei Obor”, semnat de Adrian Horincar.

Fata de cele prezentate in acest articol, doresc sa fac urmatoarele precizari: In primul rand, autorul articolului amesteca informatii considerate reale cu supozitii personale lipsite de suport real, in ceea ce ma priveste.

In acest sens va informez ca subsemnatul, Dorin Cocos, nu am nicio legatura cu firma “S.C. Parcaj Subteran Obor”. Dupa cum chiar dumneavoastra sustineti, proprietarii societatii sunt Radu Viorel Jianu si Steluta Lucov.

Daca la un moment dat am fost asociat cu una dintre persoanele mentionate ori cu fosti asociati ai acestora nu inseamna, in niciun caz, ca mi-ar apartine “S.C. Parcaj Subteran Obor”.

Din nefericire, concluziile articolului arata fie rea-credinta, fie necunoasterea regulilor minime de afaceri. Ca atare, ma vad obligat sa va spun ca in acest domeniu alegerea partenerilor se face in functie de prioritatile economice ale fiecaruia.