In urma solicitarii Asociatiei Brokerilor Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare a inceput  investigarea asupra tranzctiilor cu actiunile companiei Rompetrol incheiate in sedinta din 27 august. Solicitarea a avut la baza modul in care informat
In urma solicitarii Asociatiei Brokerilor Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare a inceput investigarea asupra tranzctiilor cu actiunile companiei Rompetrol incheiate in sedinta din 27 august. Solicitarea a avut la baza modul in care informatia privind achizitia de catre KazMunayGaz a 75% din The Rompetrol Group NV a fost adusa la cunostinta investitorilor din piata, precizeaza comunicatul transmis, ieri, de Asociatia Brokerilor. Contractul mentionat a fost semnat pe data de 24 august 2007, iar informatia a devenit publica prin intermediul mass-media abia la jumatatea zilei de 27 august. Raportul Curent prin care compania RRC a adus la cunostinta BVB aceasta informatie a fost transmis abia in seara zilei de 27 august la solicitarea BVB, depasind cu mult intervalul regulamentar de maximum 24 de ore, prevazut de legislatia pietei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.