Comisia de Disciplina a LPF a hotarat sa amane cu o zi analizarea cazului fotbalistului lui Poli Stiinta Timisoara, Ionel Ganea, care l-a batut pe arbitrul asistent Dorin Mudura la meciul cu Rapid. Purtatorul de cuvant al Ligii, Sorin Satmari, care a
Comisia de Disciplina a LPF a hotarat sa amane cu o zi analizarea cazului fotbalistului lui Poli Stiinta Timisoara, Ionel Ganea, care l-a batut pe arbitrul asistent Dorin Mudura la meciul cu Rapid. Purtatorul de cuvant al Ligii, Sorin Satmari, care a fost si observatorul jocului, nu a anuntat motivul pentru care s-a luat aceasta decize. La final, Ganea a parasit in graba sediul Ligii, plecand fara sa dea nici o declaratie presei.   CONCLUZII. In absenta lui Ganea, noul capitan al timisorenilor a fost numit mijlocasul Dan Alexa. Acesta a spus ca lipsa atacantului se va resimti, dar ca Poli va face tot posibilul sa bata la Arad, in meciul cu UTA de sambata. "Aceste meciuri cu «textilistii» sunt foarte importante pentru noi, pentru orasul Timisoara, meciuri pe care le asteptam cu mare nerabdare. Eu nu cred ca la Arad este un derby. E un stadion prea mic acolo si nu pot face atmosfera pe care o fac suporterii nostri pe «Dan Paltinisanu». Nu e atmosfera aceea de derby pe care mi-as dori-o. Din pacate, la meciul cu Rapid, am pierdut un jucator foarte important. Am pierdut capitanul", a spus Alexa. Mijlocasul banatean a povestit si momentele in care incerca sa-l opreasca pe Ganea sa-l loveasca pe asistentul Mudura. "Am obosit cel mai mult atunci. Nu m-am speriat, dar in momentele acelea l-am simtit pe Ionel ca se mai calmase putin. Imi pare rau ca n-am fost mai aproape de el chiar de la inceput, dar speram sa iasa bine. E un incident care, trebuie sa fim corecti, nu-si avea locul. Toata lumea il cunoaste pe Ganea si stie ca este un om impulsiv. Ar fi un lucru bun daca de acum inainte se va schimba ceva si in arbitraj", a concluzionat Alexa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.