Dupa infrangerea categorica din tur, 1-3, elevii lui Ioan Andone au nevoie de o minune in aceasta seara, in Cipru, pentru a se califica in turul 1 al Cupei UEFA. Meciul va fi transmis in direct de Antena 1, de la ora 20:00.   Delegatia cluje
Dupa infrangerea categorica din tur, 1-3, elevii lui Ioan Andone au nevoie de o minune in aceasta seara, in Cipru, pentru a se califica in turul 1 al Cupei UEFA. Meciul va fi transmis in direct de Antena 1, de la ora 20:00.   Delegatia clujeana a ajuns ieri dupa-amiaza la Larnaca, alaturi de jucatori, antrenori si oficiali, in charter-ul care a decolat la ora 14:00 spre Cipru mai calatorind 15 ziaristi si 50 de suporteri. Meciul va fi gazduit de Stadionul "Antonis Papadopoulos", care are 9.000 de locuri, si se va desfasura cu casa inchisa.   OPTIMISM. In ciuda dife-rentei extrem de greu de remontat, ardelenii spera totusi intr-o calificare miraculoasa. "Sansele de calificare sunt mici de tot, dar trebuie sa castigam in Cipru, ca sa demonstram ca esecul din tur a fost un accident. Daca va fi sa fie si cu 3-0, atunci cu atat mai bine", a declarat mijlocasul Eugen Trica. La randul sau, presedintele clubului, Iuliu Muresan, a spus: "Chiar daca mai avem 0,5% sanse de calificare, trebuie sa credem ca putem remonta handicapul din tur. Sunt sigur ca vom juca mult mai bine decat la Cluj, ca vom invinge si ca vom arata ca infrangerea din tur a fost numai un accident nefericit". Antrenorul Ioan Andone avertizeaza: "Va fi foarte greu, fiindca atmosfera creata de fanii lor va fi infernala. Le-am aratat baietilor casete cu meciurile cipriotilor si au vazut ca ei joaca acasa cu stadionul arhiplin. Avem insa posibilitatea sa intoarcem rezultatul si mergem acolo sa ne jucam sansa. Am comis multe greseli in partida de la Cluj, avem acum ocazia sa ne reabilitam si sa uitam acel meci trist".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.