Michael Jackson implineste astazi 49 de ani. Dispozitia starului nu va fi tocmai vesela. Vedeta muzicii pop a pierdut un proces in urma caruia ferma pe care o detine in Neverland a fost pusa sub sechestru, informeaza rian.ru. FALIMENT. In

Michael Jackson implineste astazi 49 de ani. Dispozitia starului nu va fi tocmai vesela. Vedeta muzicii pop a pierdut un proces in urma caruia ferma pe care o detine in Neverland a fost pusa sub sechestru, informeaza rian.ru. FALIMENT. In urma cu cateva saptamani Jackson a pierdut un proces. Renumita sa ferma a€žNeverland" si casa parintilor sai se afla acum sub sechestru. Cantaretul se judeca fostul sau partener de afaceri, Mark Schaffel, care a cerut achitarea costurilor pentru niste proiecte audiovizuale in valoare de patru milioane de dolari. Cererea a fost data in judecata in 2004, iar cu doua saptamani in urma judecatoria a dat verdictul de sechestru al imobilului lui Jackson si, de asemenea, achitarea sumei de 559.305 dolari. Decizia a fost primita destul de dur de Jackson. De atunci s-a izolat complect, astfel ca nimeni nu stie unde il va gasi pe Jackson pentru a-l felicita la aniversarea de astazi. Revistele cu profils monden din SUA presupun ca Michael el se odihneste in nordul statului Virginia. Luand in considerare activitatea, financiara si muzicala, scazuta din ultimii ani, specialistii sustin ca in viitorul imediat il asteapta falimentul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.