Anda Adam a mers, in weekend, la Turnu Severin impreuna cu iubitul, Victor Slav, si mama sa, fiind invitata de onoare la o nunta, unde a sustinut un recital live. Pentru doar o jumatate de ora de cantat, artista a incasat 1.000 de euro. Familia Doin
Anda Adam a mers, in weekend, la Turnu Severin impreuna cu iubitul, Victor Slav, si mama sa, fiind invitata de onoare la o nunta, unde a sustinut un recital live. Pentru doar o jumatate de ora de cantat, artista a incasat 1.000 de euro. Familia Doina si Cosmin Dobre din Alexandria, care si-au unit destinele sambata la malul Dunarii, a avut marea dorinta de a le canta la nunta Anda Adam. Pe langa cei 1.000 de euro cash primiti de Anda, mirii i-au si asigurat cantaretei trei camere duble la un hotel din apropiere, pentru ca aceasta nu a venit singura, ci impreuna cu patru dansatori, mama sa, dar si cu Victor Slav, cel cu care se iubeste de cateva luni. Cei doi locuiesc impreuna si pesemne ca doreste un inel de la el cat mai repede, asta fiind motivul pentru care il ia ca „accesoriu“ la nunti.

Victor a alungat ploaia
La petrecerea de sambata, cantareata i-a dedicat iubitului sau toate piesele, cei doi pastrand contact vizual pe toata perioada cat Anda s-a aflat la microfon.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.