Cunoscut in special pentru pozitia sa sfidatoare in privinta programului nuclear al tarii sale, presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a dezvaluit marti ca este un bucatar priceput care pregateste mancaruri "delicioase" si regreta ca nu poate petre
Cunoscut in special pentru pozitia sa sfidatoare in privinta programului nuclear al tarii sale, presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a dezvaluit marti ca este un bucatar priceput care pregateste mancaruri "delicioase" si regreta ca nu poate petrece mai mult timp acasa, relateaza AFP, preluata de Rompres.


OMUL, SOTUL, HARNICUL. Intr-un interviu acordat televiziunii iraniene destinat sa prezinte latura sa personala, Ahmadinejad nu a mentionat disputele Iranului cu Vestul, prezentandu-se in schimb drept un sot harnic care munceste pana tarziu in noapte. "Inainte sa devin presedinte, obisnuiam sa fac cumparaturile. Acum ajut uneori in bucatarie si stiu sa pregatesc toate mancarurile iraniene", a declarat Ahmadinejad.


SUPE SI TOCANE. Rugat sa ofere mai multe detalii, Ahmadinejad a continuat in stilul sau caracteristic. "Bineinteles, tot ce gatesc este delicios, intrebati pe oricine a avut ocazia sa manance! Stiu sa fac toate supele si tocanele iraniene", a spus el.

Ahmadinejad a mai povestit ca se duce adesea la birou la ora 05.30 si ca uneori nu pleaca acasa decat dupa miezul noptii. "Obisnuiam sa-mi vizitez des rudele, dar acum nu prea mai reusesc. Ii vad doar cand sunt toti in acelasi loc, dar imi vizitez in mod regulat mama si cand ma duc la ea, ceilalti vin sa ma vada", a explicat el.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.