La aproape un an dupa ce a parasit banca tehnica a oltenilor, fostul mijlocas a acceptat din nou functia de antrenor principal al "alb-albastrilor".   Ovidiu Stanga este noul antrenor al Universitatii Craiova, acesta succedandu-l in functie
La aproape un an dupa ce a parasit banca tehnica a oltenilor, fostul mijlocas a acceptat din nou functia de antrenor principal al "alb-albastrilor".   Ovidiu Stanga este noul antrenor al Universitatii Craiova, acesta succedandu-l in functie pe Florin Cioroianu, care a demisionat la finele saptamanii trecute dupa infrangerea cu 0-1 in fata Unirii Urziceni.   CICLU. Stanga revine pe banca Universitatii la aproape un an dupa ce i-a parasit pe alb-albastri, intr-un moment in care situatia echipei nu era foarte diferita fata de cea din prezent. Tehnicianul a fost prezent vineri seara in tribunele Stadionului "Ion Oblemenco", iar dupa terminarea partidei a avut o prima runda de discutii cu patronul Adrian Mititelu. Dupa inca doua zile, Stanga a acceptat sa se intoarca acasa. "Adrian este prietenul meu, iar eu cedez foarte repede cand este vorba de Craiova. A contat foarte mult relatia pe care am avut-o in primul an. Actuala echipa este mai puternica decat cea de anul trecut, iar eu sper sa ne redresam cat mai repede. Nu m-am hotarat deocamdata asupra sistemului de joc, vreau mai intai sa vorbesc cu fiecare jucator in parte", a declarat ieri noul antrenor al Universitatii, Ovidiu Stanga. Acesta a semnat un contract pana in vara anului viitor, obiectivul trasat de conducere fiind readucerea echipei pe pozitii linistitoare.     Dorinta Ovidiu Stanga s-a intalnit ieri cu jucatorii "Stiintei" la cantonamentul din Lunca Jiului, unde au fost prezenti si ultimii doi exilati la echipa a doua, internationalul Dorel Stoica si mijlocasul Constantin Gargalie. "Din pacate, la meciul cu Rapid nu voi putea sa contez pe doi atacanti extrem de importanti. Tanasa inca nu se antreneaza, ci face doar recuperare, iar Baird are o inflamatie la amigdale", a declarat ieri Stanga. Acesta spera ca in viitorul apropiat sa-l readuca la sentimente mai bune fata de Universitatea si pe Andrei Ionescu: "Eu am facut ce a tinut de mine. De acum incolo depinde numai de el si de patronul clubului. Cred insa ca lucrurile vor reveni la normal, iar Andrei va face din nou parte din lotul Universitatii".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.