Astazi s-a dat startul celei de-a 75-a editii a Festivalului Filmului de la Venetia. In capitala italiana a filmului au sosit o suita de nume importante ale cinematografiei internationale, printre care George Clooney, Keira Knightley sau Woody Allen,
Astazi s-a dat startul celei de-a 75-a editii a Festivalului Filmului de la Venetia. In capitala italiana a filmului au sosit o suita de nume importante ale cinematografiei internationale, printre care George Clooney, Keira Knightley sau Woody Allen, relateaza Rompres.

NOUL VAL. In cautarea lor constanta pentru noi talente si stiluri cinematografice, organizatorii celui mai vechi festival de film din lume si-au indreptat atentia in acest an asupra regizorilor din noul val.

DESCHIDERE. In deschiderea festivalului ce va dura 11 zile este programat filmul ''Atonement'', o adaptare pentru marile ecrane dupa romanul cu acelasi nume semnat de Ian McEwan. Rolurile principale sunt interpretate de Keira Knightley si James McAvoy, iar regia este semnata de Joe Wright, 35 de de ani.

INCHEIERE. Festivalul se va incheia la 8 septembrie cu o proiectie a thriller-ului taiwanez cu gangsteri ''Blood Brothers'' - o premiera regizorala pentru tanarul Alexi Tan.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.