In zona rezidentiala din nordul Galatiului a fost inaugurat Viva Club, un complex de agrement de 4 stele, cel mai modern din Galati si judetele invecinate. Grupul de firme Vega a investit in Viva Club peste 7 milioane de euro. Complexul are o suprafa
In zona rezidentiala din nordul Galatiului a fost inaugurat Viva Club, un complex de agrement de 4 stele, cel mai modern din Galati si judetele invecinate. Grupul de firme Vega a investit in Viva Club peste 7 milioane de euro. Complexul are o suprafata de 11.000 mp. Hotelul de 4 stele are 30 de camere, amenajate cu mobilier creat de celebri designeri italieni. La parter si etajul 1, functioneaza un bar si doua restaurante, unul cu 300 de locuri, celalalt cu 100. Zona SPA, intitulata "Butterfly Wellness & SPA", cuprinde saloane de cosmetica, presoterapie, remodelare corporala, masaj, si impachetari, inclusiv cu ciocolata. Tot in zona SPA se afla o piscina acoperita, de 80 mp, unde copiii si adultii pot face "aquagym" sau pot invata sa inoate. Nu lipsesc hidromasajul, dusul Vichy, sauna traditionala, sauna in infrarosu si baia turceasca. Nu lipsesc salile de aerobic si fitness, dar si o sala unde vor fi organizate cursuri de dans. Dupa momentele petrecute in zona SPA, membrii Viva Club se pot relaxa in "lounge area", amenajata cu mobilierul perfect pentru "dolce farniente". Piscina exterioara, impresionanta prin design, are o suprafata de 420 mp, iar plaja din jurul ei este de 1.000 mp, putand fi amenajata si ca terasa. O alta zona a complexului este rezervata pasionatilor de gratar si de pizza, pentru care a fost amenajata o terasa speciala. Pizza este preparata la un cuptor cu lemne. >n complex sunt si doua terenuri de tenis cu suprafata poliuretanica, in care se va putea juca tenis si iarna, pentru ca in timpul sezonului rece vor fi acoperite.




Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.