Andrei Ivantoc, Tudor Popa si Alexandru Lesco, cei trei membri ai „Grupului Ilascu“ vor participa astazi la o dezbatere despre conflictele inghetate, organizata la Parlamentul European, informeaza un comunicat al grupului PPE-DE. Discuti
Andrei Ivantoc, Tudor Popa si Alexandru Lesco, cei trei membri ai „Grupului Ilascu“ vor participa astazi la o dezbatere despre conflictele inghetate, organizata la Parlamentul European, informeaza un comunicat al grupului PPE-DE. Discutiile se vor purta in Subcomisia pentru Drepturile Omului. „Nu avem voie sa ignoram drama prin care au trecut acesti oameni timp de 15 ani. Vrem sa prezentam parlamentarilor europeni abuzurile care se intampla chiar aici langa noi, la granita Uniunii Europene si, impreuna, sa luam atitudine pentru ca nimeni sa nu mai treaca vreodata prin asa ceva“, a declarat europarlamentarul Roberta Anastase.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.