In prezent, in judetul Vrancea functioneaza 447 de firme cu capital strain, dintre care jumatate, respectiv 223, au fost infiintate de cetateni italieni. Numarul firmelor cu capital italian este in crestere fata de 2004, cand existau doar 139 de ast
In prezent, in judetul Vrancea functioneaza 447 de firme cu capital strain, dintre care jumatate, respectiv 223, au fost infiintate de cetateni italieni. Numarul firmelor cu capital italian este in crestere fata de 2004, cand existau doar 139 de astfel de firme in judet. Italienii au interese in mai multe domenii, de la agricultura la confectii, materiale de constructii, industrie si transporturi. Ei au venit in judet atrasi de posibilitatea de a investi intr-o tara intrata in UE, unde investitiile minime pot aduce profituri mari. Au fost insa si cazuri in care investitorii italieni au venit in judet pentru a deschide o afacere impreuna cu „stranierii“ din judet.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.