Editia de anul acesta a Cupei Presei la Cantat Tuborg este una inedita, fiind prima care primeste concurenti din strainatate. Cu alte cuvinte, ziaristii romani se vor bate in instrumente cu jurnalistii de peste hotare. A cincea editie a Cupei Presei
Editia de anul acesta a Cupei Presei la Cantat Tuborg este una inedita, fiind prima care primeste concurenti din strainatate. Cu alte cuvinte, ziaristii romani se vor bate in instrumente cu jurnalistii de peste hotare. A cincea editie a Cupei Presei la Cantat Tuborg, organizata de Asociatia Pro-spect-art, va avea loc in 5 septembrie, pe terasa La Motoare, din Bucuresti. Inscrierile la concurs s-au incheiat sambata. Pe listele de concurenti sunt trecuti patru jurnalisti straini. O prezenta insolita este cea a unui jurnalist originar din Congo, dar naturalizat in Romania. Editia de anul acesta se va desfasura cu un alt regulament, in care nu se va mai concura pe mai multe sectiuni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.