De la acel incredibil „nu ne vindem tara“, cu care uimeau Europa civilizata dupa Revolutie, romanii au ajuns acum sa se roage de toti veneticii sa le cumpere miristea mostenita de la bunici. Pamanturile se vand si se revand intr-o veseli
De la acel incredibil „nu ne vindem tara“, cu care uimeau Europa civilizata dupa Revolutie, romanii au ajuns acum sa se roage de toti veneticii sa le cumpere miristea mostenita de la bunici. Pamanturile se vand si se revand intr-o veselie. Ai senzatia ca am avea de-a face cu un nou Caritas, imobiliar de data aceasta, unde toata lumea are de castigat. Taranii si-au cumparat limuzine, intermediarii prospera si ei, vilele cresc ca ciupercile dupa ploaie, iar conturile primarilor si ale cadastristilor se ingroasa. Cel mai castigat pare a fi insa leul, in fata dolarului si monedei europene.

S-ar zice ca economia romaneasca a depasit-o ca ritm de crestere pe cea chineza. Nimic mai neadevarat: leul se tine tare si datorita vanzarilor imobiliare. Zecile sau sutele de milioane de euro care intra zilnic in tara prin vanzarea de terenuri sau chiar prin simple inchirieri tin economia in picioare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.