Grupul de stat Borse Dubai a incalcat legislatia suedeza referitoare la preluari, in cazul ofertei de achizitie a operatorului bursier OMX, au aratat autoritatile suedeze de reglementare in sectorul financiar, precizand ca nu vor lua masuri totusi im
Grupul de stat Borse Dubai a incalcat legislatia suedeza referitoare la preluari, in cazul ofertei de achizitie a operatorului bursier OMX, au aratat autoritatile suedeze de reglementare in sectorul financiar, precizand ca nu vor lua masuri totusi impotriva ofertantului, transmite Reuters, citat de Mediafax. Autoritatea pentru Supravegherea Financiara va tine cont de orice aspecte care afecteaza imaginea unui potential cumparator al OMX, cand va decide daca va permite preluarea grupului, a anuntat institutia. Borse Dubai, care ofera patru miliarde de dolari pentru OMX, concureaza cu grupul american Nasdaq pentru achizitia operatorului Burselor din Stockholm, Helsinki, Copenhaga, Reykjavik si statele baltice. Insa, oferta Nasdaq, in numerar si actiuni, a fost acceptata de conducerea OMX.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.