Biroul din Bucuresti al fondului austriac Europolis va fi condus de Marian Roman. Acesta a fost numit director general in locul lui Ştefan Gheorghiu, care a renuntat la functie pe 14 mai, cand a preluat conducerea operatiunilor in Romania a companie
Biroul din Bucuresti al fondului austriac Europolis va fi condus de Marian Roman. Acesta a fost numit director general in locul lui Ştefan Gheorghiu, care a renuntat la functie pe 14 mai, cand a preluat conducerea operatiunilor in Romania a companiei imobiliare americane Polimeni. Roman este absolvent al Facultatii de Economie Internationala al Academiei de Studii Economice din Bucuresti si lucreaza de zece ani in domeniul administrarii proprietatilor imobiliare, se arata intr-un comunicat al companiei. Inainte de a fi numit in acest post, Roman a fost partener si director general al companiei BSS, firma care are ca domeniu de activitate administrarea proprietatilor imobiliare. Din anul 2003, firma BSS este administratorul imobilului Europe House, prima investitie a Europolis de pe piata romaneasca."Piata imobiliara romaneasca se schimba rapid, ceea ce reprezinta in egala masura o provocare si o sansa pentru compania noastra, iar pentru a transforma potentialul in afaceri propriu-zise este esential sa existe un management dinamic", a declarat, in comunicat, presedintele Consiliului Director al Europolis, Bernhard Mayer. Pentru perioada urmatoare, compania are in vedere extinderea pe piata romaneasca prin dezvoltare imobiliara, in paralel cu achizitia de proiecte finalizate. Europolis, una din principalele companii imobiliare din Europa Centrala, Rasariteana si de Sud-Est, are in portofoliu 35 de proprietati in Austria, Cehia, Ungaria, Polonia, Croatia, Romania, Ucraina si Rusia, cu o valoare totala de 2,2 miliarde euro. Valoarea investitiilor va creste, potrivit estimarilor companiei, la 3,5 miliarde de euro pana in 2010. Fondul austriac a intrat pe piata imobiliara romaneasca in 2003, cand a cumparat de la compania GTC International, pentru 30 de milioane de dolari, imobilul de birouri Europe House din Piata Victoriei. Biroul din Bucuresti a fost deschis la inceputul anului trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.