Expertii veterinari din UE au decis, ieri, sa permita reluarea exporturilor de animale vii, produse din carne si lactate de pe teritoriul Marii Britanii, cu exceptia unei regiuni din Surrey, catre restul statelor blocului comunitar, a anuntat Comisia
Expertii veterinari din UE au decis, ieri, sa permita reluarea exporturilor de animale vii, produse din carne si lactate de pe teritoriul Marii Britanii, cu exceptia unei regiuni din Surrey, catre restul statelor blocului comunitar, a anuntat Comisia Europeana (CE), citata de Reuters. "Aceasta inseamna ca exporturile de animale vii, carne si produse lactate de pe teritoriul Marii Britanii vor putea fi reluate, cu exceptia zonei de 10 km din Surrey", a anuntat CE. Decizia intra maine in vigoare.Virusul febrei aftoase a fost identificat la inceputul lunii august la doua ferme din regiunea Surrey, ceea ce a condus la sacrificarea animalelor si la interzicerea de catre UE si alte state a importurilor de produse din carne si lactate din Marea Britanie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.