Lake of Tears va canta pentru a doua oara in Romania. Concertul va avea loc sambata, 8 septembrie 2007, incepand cu ora 18:30, la Arenele Romane. Trupa suedeza va fi acompaniata in acest concert-eveniment de Rage, una dintre cele mai bune trupe germa
Lake of Tears va canta pentru a doua oara in Romania. Concertul va avea loc sambata, 8 septembrie 2007, incepand cu ora 18:30, la Arenele Romane. Trupa suedeza va fi acompaniata in acest concert-eveniment de Rage, una dintre cele mai bune trupe germane de power metal. Show-ul va fi deschis de Thunderstorm. Pretul unui bilet este de 65 RON. "Reteaua Bilet.ro continua sa satisfaca cele mai variate gusturi in materie de entertainment, prin facilitarea accesului clientilor sai la cele mai bune spectacole din Romania. Trupa Lake of Tears nu face exceptie, iar acest concert este cu siguranta un eveniment indelung asteptat de fanii metalului", a declarat George Weiner, CEO Bilet.ro. Biletele sunt disponibile in Reteaua Bilet.ro (magazinele Flanco si Flamingo, magazinul Muzica, magazinele MusicShop si librariile Libris), precum si online la www.bilet.ro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.