Compania Stop din Constanta, controlata de oameni de afaceri romani, va investi peste 30 de milioane de euro pentru constructia unui proiect de 320 de apartamente la intrarea in statiunea Mamaia. "Complexul va cuprinde in total 16 blocuri, de cinci e
Compania Stop din Constanta, controlata de oameni de afaceri romani, va investi peste 30 de milioane de euro pentru constructia unui proiect de 320 de apartamente la intrarea in statiunea Mamaia. "Complexul va cuprinde in total 16 blocuri, de cinci etaje si va fi dezvoltat in doua etape. Prima etapa, care totalizeaza 160 de locuinte in opt blocuri este realizata in proportie de 80%, urmand ca lucrarile sa fie finalizate pana la sfarsitul anului. A doua jumatate a complexului va fi terminata in luna decembrie a anului viitor", a declarat Adrian Zelca, directorul de vanzari al firmei. El a mentionat ca investitia pentru realizarea proiectului este de circa 700 de euro pe metru patrat fara TVA. Ansamblul, denumit Mamaia-Summerland va fi construit pe o suprafata de teren de 10.000 metri patrati si va cuprinde apartamente cu doua si trei camere.Fiecare imobil contine 20 de apartamente si are o suprafata construita de 2.870 metri patrati. Preturile de vanzare a locuintelor pornesc de la 950 euro pe metru patrat construit fara TVA.Compania Stop mai detine in statiunea Mamaia doua hoteluri Oxford si Malibu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.