Magazinul Technopolis va avea 2.000 mpInvestitia se ridica la 2,5 milioane euro  Grupul spaniol Detea, care desfasoara activitati in domeniul imobiliar, in agricultura, in energie si in constructii, va colabora cu retailerul bulgar de aparate el
Magazinul Technopolis va avea 2.000 mpInvestitia se ridica la 2,5 milioane euro Grupul spaniol Detea, care desfasoara activitati in domeniul imobiliar, in agricultura, in energie si in constructii, va colabora cu retailerul bulgar de aparate electronice si electrocasnice Technopolis, in vederea dezvoltarii unui centru comercial. Magazinul va fi localizat in orasul Kardjali, din sudul Bulgariei, potrivit Dnevnik, citat de NewsIn.Terenul pe care va fi dezvoltat complexul comercial a fost deja achizitionat, informeaza retailerul bulgar. Din suprafata de 5.000 mp pe care o are mallul, magazinul Technopolis va avea 2.000 mp, beneficiind de 100 de locuri de parcare.Conform Technopolis, investitia in noul centru comercial se ridica la aproximativ 2,5 milioane euro. Noul magazin va fi al 17-lea la nivel national al retailerului de electronice. Pana in prezent, compania a investit 54 milioane euro in dezvoltarea retelei de magazine Technopolis.Grupul spaniol Detea are investitii in Spania, Portugalia, Ucraina, Mexic, Chile, Polonia, Argentina, Bulgaria si Romania, iar activele grupului sunt estimate la peste un miliard de euro.In Bulgaria, compania spaniola are, la ora actuala, proiecte in valoare de 51 milioane de euro.In Romania, Detea a anuntat ca va investi 680 milioane de euro in dezvoltarea de proiecte imobiliare pe segmentul rezidential si pe segmentul office, dar si in realizarea de centre comerciale, localizate in deferite orase ale tarii. Grupul spaniol va investi circa 116 milioane euro pentru constructia unor centre comerciale in Alexandria, Ramnicu Valcea, Busteni, Constanta, Ploiesti, Giurgiu, Fetesti si Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.