Politistii rusi au  in dosare 35.211 cazuri de crime care au fost comise in ultimii sase ani si au ramas nerezolvate, a declarat marti ministrul de Interne Rasid Nurgaliev, citat de agentia ryan.ru. SPERANTE. Nurgaliev a precizat in

Politistii rusi au  in dosare 35.211 cazuri de crime care au fost comise in ultimii sase ani si au ramas nerezolvate, a declarat marti ministrul de Interne Rasid Nurgaliev, citat de agentia ryan.ru. SPERANTE. Nurgaliev a precizat insa ca politia inregistreaza progrese in ceea ce priveste omuciderile. Ministrul nu a furnizat numarul total al crimelor comise in aceasta perioada. "Fiecare crima trebuie rezolvata, aceasta este politica Ministerului rus de Interne", a declarat el. Crimele cunoscute care au ramas nerezolvate includ asasinarea, in 2006, a jurnalistei de investigatii Anna Politkovskaia si impuscarea, in 2004, a jurnalistului american Paul Klebnikov.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.