Prima masura pe care Robert Antonin a luat-o in cantonamentul pe care nationala de rugby a Romaniei il efectueaza in Haute Pirinees a fost aceea de a scoate televizoarele din camerele sportivilor. Romania se pregateste pentru Cupa Mondiala de r

Prima masura pe care Robert Antonin a luat-o in cantonamentul pe care nationala de rugby a Romaniei il efectueaza in Haute Pirinees a fost aceea de a scoate televizoarele din camerele sportivilor. Romania se pregateste pentru Cupa Mondiala de rugby, competitie care se va desfasura in Franta.  SPARTANI. La Mongie este o statiune de ski in regiunea Haute Pirenees, cunoscuta a fi una dintre cele mai grele etape de catarare din Turul Frantei. Aici se afla incepand de luni nationala de rugby a Romaniei, care a inceput un stagiu de pregatire la altitudine ( 1.800 m), cantonament programat pana pe data de 31 august. "Am scos televizoarele din camere si am lasat unul in camera echipei, pentru ca vreau sa stati cat mai mult impreuna. Aici trebuie sa se sudeze si sa se omogenizeze grupul Romania pentru Cupa Mondiala. Sunteti doar voi si cu inaltimile. In fiecare zi, in fiecare minut trebuie sa ne gandim la meciul cu Italia din 12 septembrie. Numai daca suntem un grup unit, o echipa in adevaratul sens al cuvantului, putem invinge." le-a spus Robert Antonin jucatorilor la sosirea in La Mongie. SUPORTERI. Aproximativ 30 de copii din Toulouse, imbracati in culorile Romaniei si purtand steaguri tricolore, au intampinat delegatia a€žStejarilor" la sosirea pe aeroportul din Toulouse. Jucatorii romani au dat autografe si s-au fotografiat cu micutii francezi care au promis ca vor sustine echipa Romaniei la meciurile cu Portugalia si Noua Zeelanda, programate la Toulouse.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.