Pianul lui John Lennon, la care cantaretul a compus piesa Imagine, a plecat in turneu prin Marea Britanie. In prezent pianul ii apartine cantaretului George Michael care l-a cumparat de la o casa de licitatie in anul 2000, inform


Pianul lui John Lennon, la care cantaretul a compus piesa Imagine, a plecat in turneu prin Marea Britanie. In prezent pianul ii apartine cantaretului George Michael care l-a cumparat de la o casa de licitatie in anul 2000, informeaza lenta.ru.  PACIFIST. Pianul lui Lennon a mai fost scos la plimbare de actualul proprietar. In primavara acestui an Jorge Michael si pianul lui Lennon au intreprins un turneu in SUA, in diferite regiuni in care au avut loc diverse conflicte. Acum, instrumentul face un tur analogic prin Marea Britanie, in locurile unde pe 7 iulie 2005 au avut loc atacurile teroriste. Pianul va mai fi expus si in cartierul din sud vestul Londrei unde, in 1993, membri unei organizatii rasiale au omorat adolescentul de culoare, Stephen Lawrence, si in barul a€žAdmiral Duncan", din centrul orasului, in care a avut loc o explozie a unei bombe in 1999. In locurile unde va fi expus pianul, trecatorilor li se va propune sa cante la pian a€žImagine" sau alta piesa aleasa aleator de artistii de ocazie. George Michael spera ca acest "turneu tragic" va atrage atentia lumii fata de necesitatea pastrarii pacii pe mapamond.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.