Jurnalist
O echipa de jurnalisti de investigatii a demonstrat cum se poate obtine la Chisinau viza de Romania cu doar 200 de euro. Vitalie Calugareanu, corespondentul la Chisinau al Jurnalului National, Antenei 1 si Antenei 3, a dezvaluit cat de
Jurnalist
O echipa de jurnalisti de investigatii a demonstrat cum se poate obtine la Chisinau viza de Romania cu doar 200 de euro. Vitalie Calugareanu, corespondentul la Chisinau al Jurnalului National, Antenei 1 si Antenei 3, a dezvaluit cat de bine lucreaza filiera romano-moldoveneasca, cu radacini pana in Ambasada Romaniei in Republica Moldova. "La inceput am pornit sa cautam un intermediar chiar in fata Consulatului roman din Republica Moldova, incercari care s-au dovedit a fi destul de dificilea€¦ Prin urmare, am pornit a doua tentativa a noastra in baza unor anunturi publicate pe internet prin care persoanele care le plasau se angajau sa intermedieze procedura de obtinere a vizelor", a spus Calugareanu. Pentru demersul sau ce a condus la declansarea acestei investigatii, Jurnalul National il declara pe Vitalie Calugareanu "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.