FRF - Sandu cere penalizarea celor care critica arbitrajele Mircea Sandu i-a atacat dur pe antrenorii si pe conducatorii care critica arbitrajele si a anuntat ca a constituit o noua comisie care se va ocupa de semnalarea actelor de indisciplina
FRF - Sandu cere penalizarea celor care critica arbitrajele Mircea Sandu i-a atacat dur pe antrenorii si pe conducatorii care critica arbitrajele si a anuntat ca a constituit o noua comisie care se va ocupa de semnalarea actelor de indisciplina din timpul meciurilor, care trec neobservate de arbitri si de observatori.
"Sunt surprins cum unii jucatori lovesc fara minge, cum unii antrenori si conducatori incita si pun presiune pe arbitraj. In acest sens am constituit o comisie care se va ocupa doar cu ceea ce nu vad arbitri si pentru ceea ce nu apare in foaia de joc, aceasta avand rolul de a semnala celorlalte comisii competente, pentru a lua masurile necesare. Vom lua in considerare si fazele care sunt surprinse de camerele video, pentru ca aceia incriminati sa poata fi suspendati", a declarat Mircea Sandu.   DEZAMAGIRE. "Nasua€™" s-a aratat surprins de evolutia echipelor noastre in cupele europene: "Trebuie sa fim atenti, sa nu ne bucuram prea devreme ca jucam cu mai multe echipe in cupele europene, pentru ca punctele se impart acum la cinci si riscam ca apoi sa jucam in turul 5 preliminar". Mircea Sandu a mai adaugat ca antrenorii si conducatorii care critica arbitrajul ar trebui drastic pedepsiti de Comisia de Disciplina. "Trebuie pedepse mult mai drastice pentru cei care pun presiune pe arbitraj sau au un comportament nesportiv. Ma refer aici la Andone, la meciul de la Craiova, la Dan Petrescu si Mihai Stoica, dupa meciul cu Timisoara. De asemenea, pot sa spun ca Hagi a fost prea mare jucator pentru a avea gesturi precum acela de la meciul cu Poli Iasi". Mai-marele de la FRF a admis ca in aceste patru etape au mai fost greseli de arbitraj. "Greselile sunt in procentaj scazut si ar trebui apreciat ca folosim foarte multi arbitri tineri", a spus Sandu, care a mai adaugat ca a ales Stadionul National pentru amicalul cu Turcia pentru ca acolo spectatorii sunt neutri.   Indignat Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, s-a aratat si el indignat de comportamentul unor "fosti colegi care vorbesc urat si nu au respect pentru conducatori" si a spus ca va lua masuri radicale daca lucrurile vor evolua tot asa. "Sunt patru-cinci echipe care au aceeasi strategie, cine tipa mai tare are castig de cauza. Asta mergea inainte, acum nu mai merge. Ma gandesc ca si antrenorilor sa li se retraga licenta daca mai fac declaratii calomnioase", a spus Lupescu, care nu a vrut sa nominalizeze care sunt echipele in cauza. Acesta a mai spus ca este multumit de prestatia arbitrilor pana acum si ca nu se va mai tine cont de delegarile unui central la o echipa. "Nu este nici o problema daca voi delega un arbitru de zece ori la meciurile aceleiasi echipe. Pot sa-l deleg pe Balaj de zece ori la Dinamo, importante sunt doar prestatiile lui", a punctat "Kaizerul".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.