Ne enerveaza Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei care programeaza in plina canicula o conferinta de presa la ora pranzului, ca apoi sa o amane, fara sa mai anunte insa jurnalistii. Baieti, pana la urma tot va trebui sa faceti p
Ne enerveaza Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei care programeaza in plina canicula o conferinta de presa la ora pranzului, ca apoi sa o amane, fara sa mai anunte insa jurnalistii. Baieti, pana la urma tot va trebui sa faceti publice scumpirile la energie electrica si sa comunicati daca UE e de acord sa ne pasuiasca pana in 2010 cu scumpirea gazelor cu 50%. Ne enerveaza tare de tot compania Luxten Lighting, cea care se ocupa de iluminatul stradal in Bucuresti. Stiati ca atunci cand directorul general se afla in concediu de odihna, imediat pleaca in vacanta si ceilalti directorasi? Adica tocmai aia de trebuie sa rezolve problemele de pe teren. Spre exemplu, institutia mai sus mentionata era condusa ieri de portar. Pana luni, bate vantul pa la eia€¦ Nu e bine in vacanta? E de-a dreptul strigator la cer ceea ce se intampla cu iaurturile Danone si riscul la care a fost supusa populatia. De unde atata indulgenta pe capul autoritatilor?Ne-a enervat atitudinea lui Gheorghe Hagi, care a preferat sa bage capul in pamant in fata lui Gigi Becali, in loc sa-i demonstreze acestuia cine este cu adevarat Nasul!Pentru ca tot e canicula si cod galben, va mai facem astazi o recomandare: cititi recomandarile noastre din ziarul de ieri!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.