LICITATII. Contractele incheiate in 2007 prin intermediul Sistemului Electronic de Achizitii Publice au totalizat 7,148 miliarde lei, potrivit Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei, fiind publicate de la 1 ianuarie 2007 106.134 de anunturi si invitatii de participare aferente procedurilor de achizitii publice.


PLATI. Facturile pentru serviciile Cosmote Romania pot fi platite la cele 1.100 de bancomate ale BRD Groupe Societe Generale, fara comision si fara vreun angajament anterior cu banca, ca urmare a unui acord intre cele doua parti. In prezent, aproximativ 12% dintre facturile de telefonie sunt achitate electronic, inclusiv prin ATM, insa procentul este asteptat sa ajunga la 15% pana la sfarsitul anului.


OPTIUNE. Formatul HD-DVD a fost ales de societatile americane de cinema Paramount Pictures si DreamWorks drept suport al viitoarelor productii, in detrimentul rivalului Blu-ray. HD-DVD este dezvoltat de japonezii de la NEC impreuna cu Toshiba si are sustinerea Microsoft, iar Blu-ray-ul este al celor de la Sony, sustinuti de Matsushita si Sharp.