Trei dintre echipele romanesti inscrise in editia 2007/2008 a cupelor europene si-au aflat adversarii din turul al doilea, in urma tragerii la sorti care a avut loc ieri, la Viena. Astfel, in Cupa Cupelor, echipa masculina Steaua, pre
    Trei dintre echipele romanesti inscrise in editia 2007/2008 a cupelor europene si-au aflat adversarii din turul al doilea, in urma tragerii la sorti care a avut loc ieri, la Viena. Astfel, in Cupa Cupelor, echipa masculina Steaua, pregatita de Radu Voina (foto), va intalni o formatie venita din turul 1, cel mai probabil Wisla Plock (Polonia), care porneste favorita in confruntarea cu HK Baku (Azerbaidjan). In Cupa EHF, Dinamo va infrunta formatia elena AEK Atena, iar in competitia similara feminina HCM Baia Mare va avea drept adversar pe Skovde (Suedia). Daca nu vor trece de KV Sasja (Belgia), in primul tur al Ligii Campionilor, ceea ce pare totusi greu de crezut, baietii de la HCM Constanta ar urma sa evolueze tot in Cupa EHF, impotriva sarbilor de la Proleter Zrenjanin. Meciurile sunt programate in zilele de 29/30 septembrie si 6/7 octombrie, toate echipele noastre, exceptand-o pe Steaua, urmand sa dispute primul meci acasa.    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.