DINAMO - Comitetul de Urgenta al LPF a amanat meciul de vineri Directorul tehnic al gruparii constantene, Ion Marin, a facut contestatie la decizia Ligii, sustinand ca echipa sa ar avea prejudicii financiare daca partida nu se va juca dupa progr
DINAMO - Comitetul de Urgenta al LPF a amanat meciul de vineri Directorul tehnic al gruparii constantene, Ion Marin, a facut contestatie la decizia Ligii, sustinand ca echipa sa ar avea prejudicii financiare daca partida nu se va juca dupa programul stabilit.  Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a cerut conducerii sa faca demersurile necesare pentru ca partida cu Farul, programata vineri in etapa a 5-a a Ligii 1, sa fie amanata, motivul fiind accidentarile din lot.   INFIRMERIE. Tehnicianul dinamovist a anuntat si lista cu jucatorii care au probleme medicale: Zicu, Moti, Vali Nastase, Florin Bratu, Stoican, Pulhac, Oprita, Margaritescu si Claudiu Niculescu. "Sper ca Liga si adversarul sa ne inteleaga, mai ales ca avem saptamana viitoare returul cu Lazio", a mai adaugat Rednic. Ieri, Comitetul de Urgenta al LPF a decis ca partida Dinamo - Farul sa fie amanata. Desi, initial, constantenii spusesera ca nu ar avea nimic impotriva amanarii, la aflarea deciziei "s-au sucit". NERVOSI. Directorul tehnic al "marinarilor", Ioan Marin, a contestat decizia Ligii: "Nu suntem de acord din mai multe motive. In primul rand, noi avem prejudicii financiare. Am apucat sa tiparim biletele, iar acum trebuie sa le aruncam. Apoi, nu consideram ca motivul invocat de Dinamo este unul plauzibil". Oficialul constantenilor a mai adaugat: "Anul trecut, Steaua a cerut amanarea din aceleasi motive si tot inaintea unui meci international la fel de important, dar au fost refuzati. Nu mai spun ca Dinamo ar fi trebuit sa faca aceasta cerere cu sapte zile inainte de meci, asa cum scrie la regulament. Asteptam raspunsul contestatiei". Si antrenorul Farului, Constantin Gache, era la fel de deranjat: "Si noi am avut jucatori accidentati inainte de meciul cu Buzaul, dar nu am mai cerut amanarea".   FAIR-PLAY. Despre analiza UEFA vizavi de scandarile rasiste ale suporterilor lui Lazio in prima mansa a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, Mircea Rednic a declarat ca vrea ca totul sa se transeze pe teren. "Vreau sa ne calificam jucand. M-ar deranja sa invingem la «masa verde». Daca s-ar intampla ca Lazio sa fie exclusa de UEFA, as face memoriu sa nu-i suspende", a declarat Rednic. In schimb, directorul general al FRF, Ionut Lupescu, este ferm: "Lazio risca doar sanctiuni financiare. In raportul observatorului nu se specifica despre scandari rasiste".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.