a€žDr. Lecter" recidiveaza. Un nou proiect cinematografic a€žsemnat" Anthony Hopkins, filmul experimental a€žSlipstream", va fi lansat la data de 26 octombrie in cinematografele din Statele Unite ale Americii. Prezentata
a€žDr. Lecter" recidiveaza. Un nou proiect cinematografic a€žsemnat" Anthony Hopkins, filmul experimental a€žSlipstream", va fi lansat la data de 26 octombrie in cinematografele din Statele Unite ale Americii. Prezentata in premiera la inceputul acestui an, in cadrul festivalului destinat productiilor independente - a€žSundance Film", pelicula regizata de Sir Anthony Hopkins ii are pe afis si pe John Turturro, Michael Clarke Duncan, Stella Arroyave si Christian Slater.  
DEBUT. Cu un buget de 10 milioane de dolari, a€žSlipstream" reprezinta totodata si debutul lui Hopkins in calitate de scenarist si compozitor. Povestea se concentreaza asupra unui scriitor de romane politiste, Felix Bonhoffer, (interpretat chiar de regizorul filmului), ale carui personaje se trezesc la viata pe masura ce existenta autorului se pierde in scrierile sale. Laureat al Oscarului pentru rolul din deja clasicul a€žTacerea Mieilor", nominalizat pentru a€žRamasitele Zilei" si a€žNixon", distins cu premiile BAFTA ori Emmy, Philip Anthony Hopkins, ajuns acum la respectabila varsta de 69 de ani, are la activ peste 100 de filme, piese de teatru si seriale de televiziune.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.