Sibienii asteapta omologarea recordului pentru cel mai lung meci de baschet din lume.

Echipa de tineri sibieni care a stabilit un record Guinness jucind baschet timp de 80 de ore fara intrerupere a trimis materialele


Sibienii asteapta omologarea recordului pentru cel mai lung meci de baschet din lume.

Echipa de tineri sibieni care a stabilit un record Guinness jucind baschet timp de 80 de ore fara intrerupere a trimis materialele doveditoare cunoscutei organizatii pentru omologare.

Sibienii au trimis 80 de DVD-uri cu inregistrarea completa a meciului si un metru cub de documente care sa dovedeasca autenticitatea duratei meciului. "Ne-a luat mult timp sa pregatim toate materialele. Au fost peste 80 de DVD-uri pe care a trebuit sa le facem, am tradus materialele din presa, a fost nevoie sa dam explicatii pentru fiecare fotografie. Speram ca in doua saptamini sa primim un raspuns afirmativ", a declarat pentru NewsIn unul dintre organizatorii evenimentului, Bogdan Brylynski.

24 de tineri fani ai echipei CSU Sibiu au reusit sa joace baschet incontinuu, timp de 80 de ore, in fata a peste 500 de persoane. Performanta lor a depasit precedentul record mondial stabilit de niste englezi, care este de 72 de ore. Deoarece costurile prezentei unor reprezentanti de la Guiness World Record ar fi fost prea mari, pentru a-si omologa recordul, tinerii au trimis la organizatie inregistrarea completa a meciului si alte dovezi pe care au reusit sa le stringa.

Partida galeriei sibiene a CSU Sibiu a inceput pe 2 august, la ora 11.00 si s-a incheiat pe 5 august, la ora 19.00, toate momentele celor 80 de ore de joc fiind transmise in direct pe Internet si inregistrate cu mai multe camere video. Pe parcursul meciului, fiecare din cei 24 de baschetbalisti a jucat 16 ore pe zi si a dormit opt ore. Jucatorii au dormit pe rind, pe saltele amplasate pe marginea terenului, in sala Transilvania din Sibiu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.