Consiliul Judetean Covasna a refuzat sa demonteze panoul, un grup de conservatori a montat un altul cu mesajul "Pamant romanesc", iar peremistii au primit sarcina sa demonteze orice pancarta referitoare la Tinutul Secuiesc. Directia Regionala de Drum
Consiliul Judetean Covasna a refuzat sa demonteze panoul, un grup de conservatori a montat un altul cu mesajul "Pamant romanesc", iar peremistii au primit sarcina sa demonteze orice pancarta referitoare la Tinutul Secuiesc. Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov a cerut CJ Covasna indepartarea pana luni a panoului, pe motiv ca nu a fost amplasat pe locul pentru care s-a emis autorizatia. O alta motivatie a fost ca pancarta a fost amplasata prea aproape de DN 11, nerespectand distanta de sapte metri. In replica, CJ Covasna a spus ca va da curs cererii doar daca somatii similare vor fi trimise tuturor celor care au amplasat panouri la mai putin de sapte metri de sosea. In paralel, lideri ai PC din Harghita, Covasna si Brasov au amplasat, ieri seara, la intrarea in comuna Chichis, un panou pe care este scris "Bine ati venit! Vizitati Covasna si Harghita pamant romanesc!", la mica distanta fata de cel cu inscriptia "Tinutul Secuiesc" iar presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a dat ordin ca pancarta dispusa de CJ Covsna sa fie data jos de cate ori este instalata. (A.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.