Statele occidentale trebuie sa tina cont de experienta negativa a Romaniei si nu trebuie sa acorde ajutoare saracului stat african decit atunci cind acesta va fi condus de un regim cu adevarat reformist arata trimisul "Financial Times" in regiunea Af
Statele occidentale trebuie sa tina cont de experienta negativa a Romaniei si nu trebuie sa acorde ajutoare saracului stat african decit atunci cind acesta va fi condus de un regim cu adevarat reformist arata trimisul "Financial Times" in regiunea Africii de Sud, intr-unul dintre comentariile sale. "Experienta trista a Romaniei o data ce euforia revolutiei s-a stins consta in mai multi ani irositi sub conducerea membrilor vechii garzi", arata publicatia britanica. Comentariul mai subliniaza ca o cadere a regimului zimbawean nu va fi la fel de singeroasa ca in Romania, care alaturi de Serbia sint singurele tari in care, in ultimele decenii, prabusirea dictaturilor s-a produs cu varsare de singe. (R.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.