IN FORMA Ca orice artist care se respecta, Morosanu  doreste sa fie in forma pentru publicul sau. Asa ca, asemeni oratorului grec Demostene, a creat o metoda ingenioasa de a-si mentine vocea la cote maxime. Nu va speriati, nu alearga
IN FORMA Ca orice artist care se respecta, Morosanu  doreste sa fie in forma pentru publicul sau. Asa ca, asemeni oratorului grec Demostene, a creat o metoda ingenioasa de a-si mentine vocea la cote maxime. Nu va speriati, nu alearga cu pietricele in gura, ci... cantand.   Joggingul din Parcul Carol s-a lasat insa cu surprize. Astfel, intr-o seara, flacaul nostru punea degraba adidas de la adidas pe trotuar si canta "Io-s ficior di morosan". Intamplarea a facut ca langa el sa alerge doua tinere. Vazandu-l si mai ales ascultandu-l, una dintre ele i-a spus celeilalte, evident pe un ton ironic: "Mai, ce mi-as dori si io un ficior de morosan ase de fitos". Dupa ce s-au dumirit cu cine au de-a face, tinerele au schimbat insa placa si toti trei si-au incheiat seara la o terasa. De atunci, interpretul a ramas in relatii de prietenie cu cele doua. Se pare asadar ca sacrificiul facut de flacaul maramuresean n-a fost in zadar, intrucat el si-a imbogatit palmaresul amicelor cu doua fatuce faine nevoie mare. Poate ca si altii ii vor urma exemplul, caci nu se stie niciodata de unde sare vreo mandruta, nu-i ase?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.