Fotbalistul Dragos Patrichi a spart un geam termopan al unui magazin de linga stadion, in urma unui sut defectuos. Desi Gheorghe Stefan "Pinalti" a creat o arena la standarde moderne, vecinii stadionului Ceahlaul Piatra Neamt treb


Fotbalistul Dragos Patrichi a spart un geam termopan al unui magazin de linga stadion, in urma unui sut defectuos. Desi Gheorghe Stefan "Pinalti" a creat o arena la standarde moderne, vecinii stadionului Ceahlaul Piatra Neamt trebuie sa se teama cind elevii lui Viorel Hizo isi incep antrenamentele. Un sut defectuos al lui Dragos Patrichi s-a oprit nu in poarta, ci in magazinul din apropiere, spargind geamul acestuia. Obisnuit cu recuperarea mingilor din vecini, masorul Ilie Costin a plecat in cautarea balonului, pe care l-a descoperit in miinile sefei magazinului. "M-am dus cu gindul sa aduc mingea inapoi pe teren. Dar am zarit-o imediat pe sefa magazinului cu ea in mina. Tipa la mine, de parca eu eram vinovat de geamul ei spart. Prima data a vrut sa-mi opreasca mingea, dar apoi si-a dat seama ca ar fi costat mult mai putin decit un geam nou", a povestit Ilie Costin.

Nemultumita de prejudiciu, sefa magazinului si-a cautat dreptatea la antrenorul Viorel Hizo, care a asigurat-o ca gruparea ii va plati geamul. "Mai in fiecare zi ne confruntam cu aceste probleme. Uneori chiar ne speriam cind auzeam izbindu-se in geam mingile lovite de fotbalisti. Dar ca acum nu s-a intimplat niciodata, sa se sparga geamul. Pina acum, le-am tot cerut jucatorilor sa fie mai atenti, mai concentrati cind lovesc mingea. De azi inainte, pentru fiecare paguba facuta or sa plateasca", a declarat sefa magazinului. Responsabil cu aplanarea conflictului a fost numit fostul atacant Lucian Amarghioalei, care s-a dus la conducere pentru a gasi banii necesari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.